Лидерска академия за студенти от български висши училища ще се състои в София

  • 21 август 2019 14:04

  • 321
  • 0
Лидерска академия за студенти от български висши училища ще се състои в София
© Pixabay

Между 13 и 15 септември в София ще се състои първата Лидерска академия на фондацията "Заедно в час", която е за студенти в български висши училища. Това съобщиха от организацията.

Обучението е безплатно и включва методи и упражнения от опита на организацията и програмата й за професионално и лидерско развитие, която е отличена за "Най-добра програма за кариерно развитие" и за "Най-добра обучителна програма" в конкурса "Работодател на годината" 2018 г.

Кандидатстването е до 30 август с попълване на формуляр на адреса: http://bit.ly/2GUAdFP. Критерий за кандидатстване е обучението в бакалавърска или магистърска степен през предстоящата 2019/2020 академична година. Академията е подходяща за активни, социално ангажирани студенти, които търсят начини да придобият нови умения и знания. Както и за студенти, които искат да се развиват, но и да допринасят за средата и обществото, в които живеят.

Програмата на академията включва обучения, свързани с универсални лидерски умения, които могат да бъдат приложени в различен контекст и сфера; сесии, насочени към личностно и кариерно развитие; срещи с вдъхновяващи лидери от различни сектори и среща с 30 мотивирани студенти от цялата страна.

Лидерски академии на "Заедно в час" вече са били организирани в Лондон и Берлин.

Фондацията работи за това всяко дете в България да получи достъп до качествено образование.

Организацията открива, обучава и развива уменията на способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които имат желание да работят за подобряване на образованието в страната. Те стават учители за две години в български училища, в които учениците показват по-ниски резултати от средните за страната.

Novini.bg
321 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини