Криминален психолог с версия за мотивите за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря

21-годишният Мартин Трифонов е бил съден за блудство и по-рано. Според криминалния психолог Тодор Тодоров заловеният е имал тежко детство и психически травми, предава БТВ.

Заподозреният за убийството на седемгодишно дете от сливенското село Сотиря вече е заловен. Мъжът е оказал съпротива и се намира в болница.

Починалото момиченце е било открито вчера около 14 часа в безпомощно състояние край село Сотиря. То е починало в болницата в Сливен.

"Най-вероятно това убийство е, за да прикрие друго престъпление", коментира Тодоров.

"Допускам, че преди това е имало сексуално посегателство на детето, агресията, която е изсипал се дължи на факта, че то е оказало съпротива. Може да се дължи и на факта, че е заплашило извършителя или пък, съответно, той се е притеснил от това, че може да бъде разкрит, защото го познават. Така или иначе, убийството е последващ акт след сексуалното посегателство", каза още той.

Бабата на Мартин Трифонов призна, че преди време внукът ѝ е посягал на друго момиче.

Коментари

  1. 2019.08.17 | 07:32

    мразя комунизма и комунистите , но в момента ни е необходим Бай Тошо повече от всякога, по времето на тато такива неща нямаше , или поне веднъж на 10 години. нещо подобно да се случи, сега е всеки ден , искаме соц и народна милиция с големи шамари !

  2. 2019.08.16 | 19:44

    Дреме ми на дедовия за мотивите му. Пратете го в Аушвиц!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет