Готови са 90% от окончателните изравнителни сметки на „Топлофикация София”

  • 15 август 2019 20:35

  • 966
  • 1
Готови са 90% от окончателните изравнителни сметки на „Топлофикация София”
© Булфото (архив)

Топлинните счетоводители предадоха изравнителните сметки за парно и топла вода на близо 90 процента от клиентите на "Топлофикация София" ЕАД. Това съобщиха от дружеството.

От утре те ще са достъпни на Интернет страницата на дружеството и в центровете за обслужване на клиенти.

Сумите за доплащане, заедно с месечните сметки за топла вода, могат да бъдат внесени във всеки център за обслужване на клиентите или по безкасов път, онлайн чрез ePay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.
На клиентите, които имат суми за получаване, "Топлофикация София" ЕАД предлага няколко възможности, от които потребителите могат да си изберат най-удобния за тях начин. Сумите могат да бъдат преведени по банков път, получени на каса на

"Топлофикация София" или оставени за покриване на следващи сметки.

Потребителите, желаещи да ги получат по банков път, трябва да попълнят заявление, което е налично в сайта на дружеството - www.toplo.bg в раздел "Битови клиенти", рубрика "Изравнителни сметки". Попълненото заявление, заедно с удостоверение за банкова сметка, трябва да бъде изпратено на и-мейл адрес: inf_r@toplo.bg.

Абонатите, които предпочитат да получат парите си в брой, могат да го направят във всички центрове за обслужване на клиентите на "Топлофикация София" ЕАД. За целта е необходимо титулярът на партидата или упълномощено лице от него лице да посети център за обслужване на клиенти на дружеството.

Последвайте канала на

БТА
966 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Марулев

2019.08.16 | 03:11

1

О хо тия и на клиентите си по домове имат да връщат пари.А на Доставчика ГАЗ милиони и лихви.

Добави коментар

Водещи новини