Кметът на община Раковски е сезирал Борисов за пожара в Шишманци

  • 13 август 2019 21:06

  • 1054
  • 2
Кметът на община Раковски е сезирал Борисов за пожара в Шишманци
© Булфото

Кметът на община Раковски е сезирал премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за пожара в Шишманци. Той е написал обръщение и към жителите на Община Раковски по повод поредния пожар на територията на ”Депо за неопасни отпадъци и Инсталация за биологично разграждане по закрит способ - с. Шишманци”, като заявявa, че при предходни ситуации на пожар е изчерпал всички възможности, които му дава поста на кмет на Община Раковски за превенция на следващи подобни случаи, съобщава радио Фокус.

Кметът отчита, че е видно, че от последните събития резултат няма.

"Предвид на това, че аз също съм жител на тази община и моите деца също живеят тук няма как да приема случващото се за нормално", пише кметът.

"Ако искаме нещо да се промени всички заедно трябва да работим за това. Всичко това Гуджеров е изложил в писмото, което ще бъде изпратено до Министър-председателя на Република България с молба за помощ от негова страна. "Приканвам всички жители на нашата община да заповядат в сградата на Община Раковски, първи етаж, стая 8 да вземат участие в подписка, която ще придружи писмото. Аз лично заедно с мои колеги ще присъстваме утре (14 август) на събитието организирано от отец Румен в 6.15 часа приканвам и всеки на които темата не му е безразлична да се включи", пише още в обръщението си кметът Павел Гуджеров.

Novini.bg
1054 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.08.13 | 23:04

2

Щом е сезирал премиера,значи е прехвърлил топката на горестоящия и той вече няма дертове по случая...

Рашков

2019.08.13 | 21:56

1

Трябваше да се обадиш по рано Парите заминаха за Американски Самолети .Сега ще видим ако Евро донурите пуснат някои Евро както за Чумата ще купим и някой друг Хиликоптер да гаси .Сега садете Картофи там И с маркучи нещо помпи Гледаите да гасите Пожара Аз съм за малко мандата и ши почивам после дълго на Карибите

Добави коментар

Водещи новини