Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово от местната коалиция „Обединени за нашата община

  • 06 август 2019 14:23

  • 341
  • 0
Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово от местната коалиция „Обединени за нашата община
© Булфото (архив)

Д-р Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово от местната коалиция „Обединени за нашата община“. Това съобщиха от коалицията.

Местна коалиция „Обединени за нашата община“ заявява своето участие в тези избори, както направи това през 2011 и 2015 години.

"Реализирахме два успешни мандата, излъчвайки за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и общински съветници, които получиха мнозинство в Общинския съвет.

Местната коалиция „Обединени за нашата община“ направи възможното вече два мандата да обедини общинските съветници, които подкрепят идеите, проектите и тяхната реализация от страна на кмета д-р Емил

Кабаиванов и неговия екип. Благодарение на това бяха реализирани много проекти, допринесли съществено за промяна облика на Карлово и общината. Най-мащабните проекти бяха:
- Градска пречиствателна станция за отпадни води;
- промяна на градската среда - нови улици, пешеходна зона, паркове, подмяна на подземни комуникации, улично осветление;
- образователна инфраструктура: спортни и детски площадки, спортна зала и плувен басейн в училища и детски градини, нова детска градина;
- ремонт и поддръжка на обществени сгради - читалища, пенсионерски клубове, административни сгради на кметства;
- нови сгради за социални услуги и реализация на дейностите в тях;
- пътят Карлово – с. Дъбене – с. Войнягово;
- облагородяване на централните градски части на населените места;
- саниране на 26 многофамилни жилищни сгради в общината;
- подмяна на водопроводи и съответно – на 28 улични настилки в 9 населени места.

През настоящия мандат подготвихме инвестиционни проекти с конкретни параметри и със строителни разрешения ЗА ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА - за реконструиране на още улици, обособяване на нови зелени площи, изграждане на още детски и спортни площадки, за саниране на още 126 многофамилни жилищни сгради в общината, обновяване на училища и детски градини; за реконструиране на общинския път Карлово – село Марино поле – село Ведраре; за обновяване на площад „20-ти юли”, читалищната сграда и вилата на Евлогий Георгиев в Карлово; за компостиране на отпадъците и др.
На основата на постигнатото до тук, ние - Обединени за нашата община считаме, че коалицията ни е доказана формула за успешно управление на община Карлово.
Ние, Обединени за нашата община, заявяваме, че сме отворени и ще продължим да бъдем обединителен център за всички, които предлагат реални идеи за развитие на Карловската долина. Отворени сме не само за парламентарни и извънпарламентарни формации, с които водим политически разговори, а и за всички хора с активна гражданска позиция.
Целта на Обединени за нашата община е да продължи възходящото развитие на региона чрез успешно участие в предстоящите местни избори: постигане на най-голям брой общински съветници и кметове на населени места. Това ще гарантира продължаване реализацията на започнатите проекти за всяко населено място.
Ние от Обединени за нашата община заявяваме своите намерения да продължим да работим за съхраняване на природните богатства на нашия край, запазване на изконните български традиции и огромното културно-историческо наследство, разширяване на възможностите за инвестиции и осигуряване на качествен живот за нас, децата и внуците ни.
Всичко това можем да постигнем, Обединени за нашата община, с отговорност, активна гражданска позиция и ежедневна работа за жителите на общината ни.
Ние обявяваме, че издигаме за кандидат-кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов", заявяват от коалицията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
341 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини