Десислава Атанасова за размера на партийната субсидия: Странни са пазарлъците

  • 24 юни 2019 07:55

  • 957
  • 2
Десислава Атанасова за размера на партийната субсидия: Странни са пазарлъците
© Кадър бТВ

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ коментира в студиото на сутрешния блок на бТВ предложението за вдигане на глобите за кучета без намордник.

Тя заяви, че в София например хората масово спазват правилата за домашните си любимци.

„В Германия и Италия има сериозни санкции срещу агресивни породи“, съобщи тя и поясни, че в Италия например, ако се отглежда подобна порода, собственикът трябва да премине първо на специално обучение.

Тя заяви, че проблем има и с изоставените кучета по селата.

По думите на Атанасова предложението за новите по-високи глоби за агресивните кучета са и вид превенция и когато ги има хората ще се съобразят с тях.

Тя коментира и защо е отложено гласуването в петък на новия размер на партийните субсидии. Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви, че не е бил готов докладът на бюджетната комисия. Относно предложението на ДПС, Атанасова заяви, че е имало едно такова, какъвто е редът и то е било субсидията да бъде 0 лв. и да се разреши финансирането на партиите от външни лица.

„Странно е, че ставаме свидетели на пазарлъци в момента. ДПС и БСП променят през ден позицията си. В нашата позиция няма да има промяна и се надявам законодателната промяна да стане факт тази седмица“, каза още Атанасова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
957 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПАРТИИТЕ СА ЛИЦЕМЕРИЕ

2019.06.24 | 09:41

2

НУЛЕВИ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ! ПАРТИИТЕ СА БАНДИ!!! КАТО ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ СА ХОРА НА ИДЕИТЕ, ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС. АЗ МРАЗЯ ПАРТИИТЕ, А С МОИ ПАРИ СЕ ПЛАЩА ЗА ТЯХ. ПОЗОР, ГРАБЕЖ! НАГЪЛ, ВОЙНСТВАЩ!

Българка

2019.06.24 | 08:41

1

ДПС-един път кажат 0лв.,другия път не се съгласяват с намалението на субсидията. Те не са турци ,а цигани защото турчина като каже „така ще е”не се отхвърля.

Добави коментар

Водещи новини