Йорданка Фандъкова: Ограничителите на "Граф Игнатиев" са заради безопасността на хората

29 май 2019 14:11

Йорданка Фандъкова: Ограничителите на "Граф Игнатиев" са заради безопасността на хората
© Булфото (архив)
647 2

Новите ограничители на ул. "Граф Игнатиев" са поръчани и предстои да пристигнат. Това заяви пред представители на медиите кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

,,Проблемът с ограничителите на ул. "Граф Игнатиев" се появи във връзка с това, че те не са безопасни за хората. По мое искане направихме всичко възможно да бъдат приети по-подходящи ограничители. За целта е необходимо време да бъдат произведени и доставени. Изпълнителят е поел ангажимента безплатно за общината да направи монтажа и демонтажа, когато те пристигнат'', обясни Фандъкова. Тя посочи, че новите ограничители вече са поръчани, произвеждат се и се очаква да пристигнат.

,,Това е задължително, за да гарантираме безопасността на хората'', заяви кметът на София.

Фандъкова коментира и темата с връщането на сергиите за книги на пл. "Славейков".

,,Виждах се скоро с представители на търговците и разговаряхме да участват активно при избирането на подходящите маси. По мое настояване връщаме част от сергиите за книги, но те са се съгласили с мен, че трябва да имат естетичен вид и да няма кашони за банани, за да може този площад да не се затваря от толкова много сергии. Така че предстои да се изберат подходящите маси от страна на главния архитект'', сподели столичният градоначалник.

Novini.bg
647 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гешев

2019.05.29 | 14:39

2

Тоя Гешев няма ли да я посети и тая ????

2019.05.29 | 14:27

1

Срам и позор за Софиянци и България . Срамота .

Добави коментар

Водещи новини