От “Телетол” АД поискаха извинение от Георги Свиленски или да напусне НС

  • 21 май 2019 20:31

  • 39373
  • 19
От “Телетол” АД поискаха извинение от Георги Свиленски или да напусне НС
©

Вторият национален доставчик на тол услуги у нас "Телетол" АД разпространи документ до лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, който е кръстен "Покана за доброволно изпълнение".

Писмото е с копие до Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, Владимир Москов, Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, Кирил Добрев, Петър Мутафчиев, Георги Свиленски, председателя на ЦИК Стефка Стоева и медии.

В писмото се настоява да се вземат всички мерки да бъдат свалени публикациите, в които Георги Свиленски посочва, че е дадено администрирането на тол системата на частната фирма „Телетол“ АД , която пък свързва с офшорни фирми.

"...отправям мотивирано искане да се намесите в качеството си на председател на БСП да вземете незабавни мерки по отстраняване на всички материали, интервюта, писмени или устни изказвания на лицето Георги Страхилов Свиленски, в които последният разпространява умишлено информация с невярно съдържание, целяща уронване на престижа и доброто име на представляваното от мен дружество", пише в писмото, подписано от изпълнителният член на СД на "Телетол" Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и отрича, фирмата да е свързана с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той настоява също медийните материали, финансирани от БСП и засягащи компанията, да бъдат свалени в срок от 24 часа.

Димитров иска за действията на Свиленски да му бъде наложено дисциплинарно наказание и действията му да бъдат осъдени.

Ако не получат извинение от Свиленски, ще поискат освобождаването му като народен представител заради разпространяваните от него лъжи и че ще заведат иск срещу него, както и срещу БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
39373 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
че е ОШФОРНА ИЗМАМА

2019.05.22 | 13:52

18

е ясно на ВСИЧКИ.Но законите у ТИКВОСТАН отдавна са във полза на МУТРЕНСКАТА ШАЙКА.

2019.05.22 | 14:16

19

ЯЖ Ббхура, червен спосранец! още 4 дена ще хвърляте лайна и след това пак ще се изпокриете по дупките вашта мама комунделска, нагла!

Данъкоплатец

2019.05.22 | 13:46

17

Другарю Сви(ле)нски, първо нае.баха жена ти, сега Ти си наред! Яко ще ти забият кола в простия лайнен бесепарски г.ъз!

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК"

2019.05.22 | 10:44

15

И КО ШИ ПРАЙ ПОЖАРНИКАРА "БУДА", КАТО СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ВЯРНО..... КАТ БРАТ'ЧЕДИТЕ ДЕТО БЕШЕ ГИ БИЛ, И НЕ СИ ГОВОРЯТ, А ТЕ МУ ДВИЖАТ БИЗНЕСА И КУПУВАТ КЪЩИ В БАРцЕЛОНА.... МУ-ХА-ХА

2019.05.22 | 11:35

16

Няма нужда са се правиш на тъпанар, ти си такъв.

Българка

2019.05.21 | 21:35

2

Няма да има извинение,защото те никога не са виновни и никога не се срамуват да изричат лъжи. Такива индивиди не са хора.

гробарски трол-

2019.05.22 | 08:43

14

джендър. Лайковете са фалшиви ,като теб.

215

2019.05.22 | 00:33

10

Този не беше ли мъжа на новата на Радев?? Съд до дупка за лъжци и всички депутати на съд!

2019.05.22 | 07:34

13

СЪЩИЯ РОГАТИЯ ТОЙ И ГУНЬО ВЕЧЕ Е РОГАТ.

2019.05.22 | 04:17

11

Хи хи хи българска сган . Хи хи хи .някой пак някого краде .

Хихихи БСП беснаХиена

2019.05.22 | 07:20

12

хихи ние от БСП всички сме бесови хиени и искаме само да КРАДЕМ и САМО КРАЖБАТА НИ Е В ГЛАВАТА Ти направо ги каниш в президенството да им диктуваш МАФИОТпИЛОТ.МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

Barbossa

2019.05.22 | 00:29

9

Комунист и оставка не става в едно

Тонка

2019.05.22 | 00:28

8

Гнусен бесепар

Ицо

2019.05.22 | 00:10

7

"Браво, браво, браво господине. Хубаво ли ти е?" - Този текст все повече е близо до Българската действителност. Не мога да повярвам, че живеем в държава, в която лъжата и непристойното поведение са станали част от ежедневието.

Живея във Франция и тук, ако някой дори редови чиновник си позволи подобно поведение ще подаде оставка сигурно цялата му партия. Това са хора без морал, на които не им пука от нищо и са готови на всичко, за да захапят кокала на властта и после... да се чудим защо хората гинат по болниците и защо децата ни бягат по чужбина.

Аз четох за тази фирма - софтуерна с млади хора, даже имаха и награди някакви. Явно от БСП демонстрират, че от държавата никой не може да пипа, ако не е депутат.

Жалко... жалко за всички в България. Не бих се върнала в такава, докато тези маймуни правят страната ни да прилича повече на джунгла, от колкото на Република.

Жалко...

Ъъъ

2019.05.21 | 23:54

6

Няма да се извини баджанака на фатмачето на решетников и затова ДЕЛО СЛЕД ДЕЛО,запор б9на сметките за обезпечаване на исковете, съд до дупка и събиране на присъденото обезщетение!!И за пропуснатите ползи пак

Добави коментар

Водещи новини