Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма?

  • 17 май 2019 10:36

  • 3203
  • 0
Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма?
© новини/архив/, фейсбук

Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма? За нас, мъжете, питам? Мислите ли, че ние се възбуждаме от грозота и арогантност?

Че ние си притежаваме грозота и арогантност в изобилие и търсим от вас, жените, красота, ласка и доброта. Поне повечето от нас.

Феминистки, искате ли да пиете бира и да повръщате наравно с мъжете?  Пийте и повръщайте на воля.

Само да ви предупредя – това е гадно. Не си мислете, че това е някаква форма за мъжка свобода. Пардон, човешка свобода. Мъжете не се хвалим с това. Повечето. Не го намираме за страхотно и не се гордеем. Правим го от безсмислие, тестостерон, досада, глупост и още веднъж да го кажа – глупост. Това не е модел за подражание особено от жени.

Искате да не чистите и да не готвите, защото това ви обижда? Моля! Искате да нямате деца? Моля! Искате да ходите със стари чорапи и да пърдите? Моля! Но имайте предвид, че трябва да намерите мъж, на който това да му харесва. Не се сърдете, че почти няма такива. Не се сърдете, че на тези, които ще им харесва няма да приличат на мъже.  

Искате да не си бръснете космите по краката и подмишниците? Че кой ви спира?

Никой не го забранява, но всичко това ви прави непривлекателни. Едни несимпатични, космати, понамирисващи жени.

В една идеология съществуват два вида хора. Манипулатори и манипулирани.

Във феминизмът важи същото. Не е трудно с невъоръжено око да се прецени коя феминиста от кои е. Като мъж ви го казвам. Мислите си, че като се наредите една до друга и се уеднаквявате, но не е така.

Нека продължим с въпрос към манипулираните. В този си феминизиран вид, вие феминистки такива намирате ли се за нежни цветя? За същества, които предизвикват възторг? За жени, които раждат мечти? За музи, които вдъхновяват поети?

Колкото да манипулаторите - Позициите ви са крайни. Искате да се намесвате в политиката, изкуството, моралът. Да криете грубостта си зад искания. Но най-непростимото е, че искате да се намесвате във възпитанието на света. Хубавото е, че го правите лошо и немарливо. Тоест – неефективно. Вие сте като комунизмът. Ще се борите докато не победите навсякъде по света. Ще изнасяте революция, така да се каже. Феминизъм. Но съдбата ще ви е същата като на комунизмът - ще се самоунищожите, защото сте нещо неестествено. Нека това да го оставим на историята.

Мислите ли, че мъжкото отношение може да се регулира със законови мерки и адвокатски натиск?

Мислите ли, че като ставате повече това ще ви направи по-желани?

Мислите ли, че всички жени на тази планета искат да са като вас?

Въобще, мислите ли?

Защото, ако мислехте, нямаше да посягате на Ален Делон.

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
3203 0

Водещи новини