Явор Колев празнува рожден ден

14 април 2019 07:54

Явор Колев празнува рожден ден
© Булфото (архив)
1344 2

Днес началникът на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП – МВР комисар Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в празнува рожден ден.

Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в е почетен офицер е на службата за борба с киберпрестъпленията на Франция, награждаван е с най-високото отличие на МВР – „Почетен знак“ III и II степен, Почетно отличие на МВР за „Доблест и заслуга“ – трета и втора степен; през 2006 г. става полицай на годината, отличен е със златен медал „Правосъдие, свобода, сигурност“ за заслуги за присъединяването на България към ЕС. Има отличия за защита на авторските права, закрилата на децата, за борбата срещу организираната престъпност. Има и награди от всички ръководства, както и от ректора на Академията на МВР.

Комисар Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в е първият носител на наградата на името на Джовани Фалконе, магистрат с изключителни заслуги в борбата с мафията. Връчена му е лично от председателката на Фондация „Фалконе“ – сестрата на магистрата. „Тя ми е най-скъпа и е признание и поощрение за работата на сектора за противодействие на престъпления срещу деца, срещу организираната престъпност, срещу посегателствата срещу деца в интернет", казва Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в.

Екипът на Novini.bg пожелава много здраве и успехи в борбата с киберпрестъпленията на Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в.

Novini.bg
1344 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.04.14 | 13:59

2

Жив и здрав, и много професионални и лични успехи.

,,,,,

2019.04.14 | 10:44

1

da e jiv i zdrav , da e 6tastliv 4oveka na snimkata , uvajavam go mnogo kato ddenosti i trudoliubie . az oba4e sum plutno do boiko v mnogo li4en plan , taka e bilo ot mnogo godini .

Добави коментар

Водещи новини