Мая Манолова събра шест колички хранителни продукти за пенсионери в столичен хипермаркет

  • 13 април 2019 15:15

  • 1100
  • 1
Мая Манолова събра шест колички хранителни продукти за пенсионери в столичен хипермаркет
© Пресцентър омбудсман

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ само за три часа днес събраха в столичен магазин на голяма търговската верига шест колички с хранителни продукти за великденската трапеза на възрастни хора. Инициативата, в която те участваха – „Купи и сподели“, е част от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, организирана за четвърта поредна година от омбудсмана.

Клиентите на магазина купуваха трайни хранителни продукти като дарение за пенсионери, които оставяха в специално поставените за целта на изхода колички, брандирани с логото на кампанията.

В акцията днес се включиха и дъщерята на Манолова – Ралица.

„До момента са събрани продукти за няколко хиляди хранителни пакета. Надяваме се, че в даряването на храни, освен гражданите, на които безкрайно много благодаря за добрите им сърца, ще се включат и българските производители на храни. Така ще можем да стигнем до повече хора, да подкрепим великденската им трапеза с необходимите продукти“, каза омбудсманът.

Тя призова всички, които искат да подкрепят кампанията, да го направят със SMS на 1255 или на банковата сметка, разкрита конкретно за целта.

Кампанията „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“ може да бъде подкрепена и с финансови средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст:

IBAN: BG53UNCR70001522802795

Банков код: UNCRBGSF

Или със SMS 1255 - на стойност 1 лев, освободен от ДДС

Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК.

Мая Йорданова
1100 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Хой

2019.04.13 | 19:08

1

Гъзолова събрала краставиците

Добави коментар

Водещи новини