Мистериозен контейнер с дрехи се появи до Националния стадион

Контейнер за боклук, пълен с дрехи, изненадващо се появи тази сутрин пред метростанцията до Националния стадион "Васил Левски".

Излизащите от станцията хора останаха доста изненадани при вида на контейнер, пълен със стари дрехи, върху който стоеше надпис "Дрехите не са боклук".

Необичайното явление провокира множество въпроси сред минувачите. Дали това е място за изхвърляне на дрехи? Или хората могат да вземат каквото си харесат от контейнера? Някои по-находчиви наши читатели предположиха, че това може да е нова градска арт инсталация, подобна на архитектурния „шедьовър“, който красеше за кратко столичния площад „Гарибалди“. Заради локацията, на която е разположен странният обект, някои предположиха, че БФС е решил да награди националите ни по футбол с нова съблекалня, след като „лъвовете“ започнаха европейските квалификации с две достойни равенства срещу Черна гора и Косово.

Според свидетели контейнерът изглеждал доста чист и не е съдържал нищо, освен дрехи, така че едва ли става въпрос за вандалски акт. Нашата медия ще продължи да следи случая.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет