БСП ще предложи Силва Дюкенджиева за заместник-председател на ЦИК

  • 19 март 2019 15:22

  • 627
  • 2
БСП ще предложи Силва Дюкенджиева за заместник-председател на ЦИК
© Булфото (архив)

БСП ще предложи Силва Дюкенджиева за заместник-председател на новата Централна избирателна комисия /ЦИК/. Това съобщи председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в отговор на въпрос на пресконференция в централата на партията.

Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на ще влезе в пленарната зала да я представи, посочи тя. Силва Дюкенджиева е бивш член на ЦИК и настоящ юристконсулт в Конституционния съд.

Попитана дали президентът на Партията на европейските социалисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще намери място в евролистата на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за каза, че ще има таен вот за реденето на листата на закрит пленум на партията и отказа да сподели личното си мнение по въпроса.

Лидерът на БСП изрази убеденост, че след приключване на делото срещу Елена Йончева, която беше номинирана за водач на листата, тя ще бъде обявена за невинна.

Последвайте канала на

Владимир Василев
627 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.03.19 | 16:58

2

Само да не я изкара съда и девствена.

...

2019.03.19 | 16:05

1

Аз пък предлагам Емил Кошлуков за председател на БСП, за да я унищожи отвътре.

Добави коментар

Водещи новини