Тъмните демократични векове

  • 15 март 2019 12:04

  • 1806
  • 7
Тъмните демократични векове
© новини.бг/архив/

Дали един ден в световната история ще се говори за тъмната демокрация?

Няма как да знаем, но можем да подпомогнем на нашите наследници с информация за времето, в което живеем. Пък нека те решат как да го наричат.

8 % от нас вярват, че земята е плоска, а 11% не могат да преценят. Не може да се каже кое е по-лошо. Незнанието или вярата. Но ние живеем в общество съставено от една пета напълно безпросветни човеци. Няма как това да не дава мрак на времето, в което живеем.

Мили потомци, това не е всичко.

Световните лобисти, правителства, организации и подобни се борят като обезумели да вкарат още един, че защо не и повече полове. Спокойно! Това не почива на никакви научни доказателства. Няма открита трета полова хромозома. Като казах хромозома се подсетих - Откривателят на ДНК, Джеймс Уотсън, е с отнети титли, защото изказва съмнение, че интелигентността е свързана с расата. Чисто научно твърдение обявено за неприемливо. Добре че сър Крик не е между живите, защото щеше да последва съдбата му.

Имаме световна организация, която е със упадъчни функции.

Идентичността е презряна. Малцинствата са въздигнати в култ. Несправедливостта също.

Пропагандира се панобщество и в същото време най-големите пропагандатори  строят стени по границите си.

Децата започват да стават държавна собственост. Семейството се деформира, изражда и обезличава.

Пропагандира се някаква форма на позитивно съзнание и поведение, което все повече започва да се доближава до олигофренията.

Има огромни движения борещи се против ваксините. Да, живеем във века, в който ваксините са вредни. Лекарствата също. Лекуваме се все повече се със сол, кал и корени. Умираме и държим за това отговорна медицината.

Всяко мнение е важно независимо от малоумността на този който го дава. Често сме свидетели на дискусии между професори и плеймейтки. Фризьорите са с по-висок социален статут от учените.

В обществото ни всички крещят. Най-вярна е най-силно извиканата глупост.

Моралът е докаран до широко дискусионно ниво. Всеки има гледна точка.

Най-голямото ни космическо постижение за последните десет години е, че някакъв мултимилиардер изпрати старата си кола в космоса.

Китай произвежда всичко и за сметка на това лошо.

Замърсяваме околната среда и се правим че не го забелязваме. Най-големите замърсители отказват да променят поведението си заради пари.

Да, живеем в бездуховно, но за сметка на това силно материално време.

Жените се продават за пари. Хората се измерват в пари а децата във фиучъри. Кредитите са новото робство. Банките разполагат с живота на хората.

Всяка една държава, която не притежава ядрено оръжие, няма никакъв шанс да бъде суверенна.

Да скъпи наследници. Това е времето, в което живеем.

Вие ще решите как да го наречете.

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
1806 7

Коментари 7

Добави коментар

2019.03.18 | 09:41

7

Много точни мисли. Дори заглавието е точно. Като средните векове се наричат в историята тъмните векове,така и днешното време би могло в бъдеще да се нарече тъмните демократични векове.

цвъпанар бойковист

2019.03.17 | 15:11

6

самата истина , за 1 евро еврофондове , което власта краде със схеми , плащаме по 10 евро , в България нещата се управляват от шепа генерали, които дърпат конците на Бойко и надолу по веригата. Това е.

Росен Златев

2019.03.17 | 08:00

4

Не ви работи сайта или първо правите проверка на написаното и осле го разрещавате ?

Ако е така, какво целите с публикуването на простотии ?

2019.03.17 | 15:08

5

росен златев ти си едно тъпо ко.пеле

Чонко

2019.03.16 | 15:30

3

Разпокъсани следобедни мисли на човек разчитащ на интернет да си оформи мирогледа, не е точно така и може да се спори но пък кой го е еня?

CarmenLawson

2019.03.15 | 23:53

2

Google плаща $ 17,000 до $ 22,000 на месец за онлайн работа от дома. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от тази работа.

Виж какво правя ...... >> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Не дали

2019.03.15 | 14:52

1

Не дали, СИГУРНО Е, ЧЕ „В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ЩЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТЪМНА ДЕМОКРАЦИЯ“, както сега се говори за тъмно средновековие!

Теорията, че светът се развива по спирала се оказва учудващо вярна – отделните витки почти се припокриват.

ПРЕДИ, светата инквизиция е горяла на клада неудобните, осмеляващи се да твърдят, че Земята се върти – ФАКТ!

СЕГА, официалните мастити научни аристократи (съвременната „научна“ инквизиция), по хуманни съображения, не горят на клада неудобните (все пак има някакъв прогрес, нали), само ги „анатемосват“ чрез отнемане на научните им титли!
Ярък пример: Откривателят на ДНК, Джеймс Уотсън, е с отнети титли, защото изказва съмнение, че интелигентността е свързана с расата. Чисто научно твърдение обявено за неприемливо.

Основна цел на всяка власт(инквизиция) е управлението(манипулирането, подчинението) на масите, а това става чрез целенасоченото им маргинализиране!

Добави коментар

Водещи новини