Вижте как шофьори правят обратен завой в насрещното

  • 13 март 2019 08:10

  • 2025
  • 3
Вижте как шофьори правят обратен завой в насрещното
© Кадър Нова телевизия

С риск за живота шофьори правят обратен завой в насрещното. Това се случва на нерегламентирано кръстовище край село Драгичево. Автомобили, ТИР-ове, маршрутки и други превозни средства. Водачите използват обръщалото за снегопочистваща техника, намиращо се на границата между зоните на действие на ОПУ - Перник и ОПУ - София. Румен Бахов от Нова телевизия потърси и позицията на АПИ за абсурдното кръстовище.

"Това си е техен избор. Като цяло е забранено да се прави обратен завой, като цяло да се преминава разделителната ивица. Тук е предвидено да се монтира т.нар. "разглобяема осигурителна система за пътища. Но тя ще бъде монтирана при приключване на на зимното поддържане. Тук обръща нашата снегопочистваща техника, която обслужва област Перник и област София", обясни инж. Иван Василев от АПИ.

Той допълни, че има временни ограничителни съоръжения. Наредени са бализи, които същото забраняват обратното движение. "Предприели сме дейности за изграждане на временен светофар. Тук в района имаме амбиции  да се въведе интелигентна система за управление на трафика", добави той.

По думите му, жителите на Драгичево имат нормален вход и изход, който е на 3 километра по-надолу, но на хората явно не им харесва. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2025 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Cindy#

2019.03.13 | 10:44

3

Получих $ 22738 през първия месец и $ 29584 миналия месец, просто работех в мрежата от дома. Аз съм редовен студент и работя само 3 до 4 часа на ден. Всеки трябва да опита тази работа сега просто използвайте този сайт.

Ето го..........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

На седесар книжка да не се дава,

2019.03.13 | 10:04

2

това е отпадъкът на обществото - бандити, убийци, малоумници.

Даниел Стефанов

2019.03.13 | 09:47

1

Племе сме и ще си останем такова. Виждал съм и маршрути возещи хора да го правят. Не дай боже да стане някоя беля, ще обвиняваме кой ли не за станалото.

Добави коментар

Водещи новини