Живущи на "Графа": Не ремонт, а безобразие!

  • 11 март 2019 09:31

  • 1771
  • 6
Живущи на "Графа": Не ремонт, а безобразие!
© Булфото (архив)

Ремонтът на столичната улица "Граф Игнатиев" не спира да дава поводи на гражданите за оплаквания. Първо бяха ограничителите по трасетата на трамваите, които разбуниха духовете. После криво наредените плочки, стърчащи кабели и тръби.

Преди дни група младежи порицаха ремонтната дейност на улицата, като разпънаха плажни чадъри и шезлонги до голяма купчина с пясък. Темата за смяната на името на улицата също стана повод за бурни реакции.

,,Беше обявено обществено обсъждане на проекта. Зададох въпроса на какъв етап е инвестиционният процес. Главният архитект Здравко Здравков отговори, че е влязло разрешение за строеж. За какво обсъждане говорим, щом вече има решение? На 7-ми май започна безобразието, а не ремонтът'',обясни един от живущите в района Петър Ненов.

,,Цял живот се занимавам със строителство. Не съм виждал по-голямо строително безобразие. Няма такова нещо като пешеходна зона с трамваи. Къде са тротоарите? Отводняването също е огромен проблем. Главният архитект явно не е ходил по "Графа" по време на дъжд. Минават кабели под бетона, които за да се сменят трябва всичко да се изкърти'', допълни още Ненов.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR друг от потърпевшите от ремонта на "Графа" изтъкна, че строителите не работят. Според него работниците идват късно, почват да си пият кафетата на слънце и да си гледат телефоните.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1771 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Петко

2019.03.14 | 23:44

6

Графа се е получил добре то след толкова много мърморене, унижение на Джи Пи Груп ... без думи добре, че са една от най - търсените фирми и от малкото който работят качествено

Косеца

2019.03.13 | 07:25

5

Ограничителите не са виновни на никому! Стига сте си търсили оправдание за това, че дори не можете да ходите правилно

Кижо

2019.03.13 | 07:24

4

Умреме да се оплакваме ... ограничителите не са виновни на тези, които не си гледат в краката, от мен да го знаете това

С

2019.03.13 | 07:23

3

ПРОБА

Toteto

2019.03.12 | 23:11

2

Ами то по тази логика да не минават трамвай да няма никви неравности по пътя щото някой си не си гледа в краката ами върви и спи .. абе я се осъзнай пиян ли си >>>?

БЕЗХАБЕРИЕ

2019.03.11 | 11:56

1

Истина е това -Огромно безобразие и безхаберие, хора, трамваи при пресечките - коли, не се знае къде ходим и колко ли злополуки ще се случат, няма тротоари, няма подходящи ограждения за трамвая, един цвят - сиво пред очите, ако не внимаваш ...не се знаеш къде вървиш...

Добави коментар

Водещи новини