С билбордове община Монтана ще информира за изпълнените европроекти

  • 27 февруари 2019 14:54

  • 212
  • 0
С билбордове община Монтана ще информира за изпълнените европроекти
© Община Монтана

Община Монтана ще постави на различни места в областния град 12 билборда, с които ще информира гражданите за успешно изпълнени проекти с финансиране от фондовете на ЕС, съобщи кметът Златко Живков на среща с граждани на Монтана.

Със снимки и текст ще бъдат показани парковете "Огоста", "Калето", "Свети Дух" Монтанезиум", "Градска градина", алеята "Хаджи Димитър", обновените сгради на Гимназията за преподаване на чужди езици "Петър Богдан", на Трето основно училище "Петър Берон", на Четвърто основно училище "Иван Вазов", на Природо-математическа гимназия "Климент Охридски", на четвърта и седма детска градина в Монтана и други обекти, обновени през последната година.
Живков обяви, че така хората в Монтана ще могат да видят още веднъж къде са инвестирани средствата от ЕС и какво е направено. Той коментира, че билбордовете няма да са достатъчни да се покаже всичко, направено през последните 20 години и припомни, че през това време във всяко от 23-те села на общината също са направени ремонти, изградени са черкви и читалища и т.н.
 

Десислава Станева
212 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини