Валидираха юбилейна марка по случай 15-та годишнина от членството ни в НАТО

  • 20 февруари 2019 11:25

  • 197
  • 0
Валидираха юбилейна марка по случай 15-та годишнина от членството ни в НАТО
©

В Министерски съвет в присъствието на вицепремиера по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и министъра на транспорта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети бе валидираха юбилейна пощенска марка по случай 15-та годишнина от членството на Република България в НАТО.

В церемонията участва и Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

Снимка: Novini.bg

Валидирането на юбилейна пощенска марка е част от утвърдения Национален план от инициативи за отбелязване на 15-та годишнина от членството на България в НАТО и 70-та годишнина от създаването на Организацията на Северноатлантическия договор, които се навършват през 2019г.

Преди валидирането на марката министър Захариева също изрази радостта си от ратифицирането на протокола за присъединяването на Северна Македония към НАТО.

“Нато не е само военен съюз. НАТО преди всичко е политически съюз за мир, за възпиране на дуржави, които са сходно мислещи и целта му е запазване на мира и демокрацията”, каза Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и напомни положителните факти в България от членството в НАТО.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
197 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини