Военните моряци отбелязаха 10-та годишнина от вдигането на военноморския флаг на минен ловец „Цибър”

  • 15 февруари 2019 14:45

  • 471
  • 0
Военните моряци отбелязаха 10-та годишнина от вдигането на военноморския флаг на минен ловец „Цибър”
© bulphoto

Днес в пункт за базиране Варна беше отбелязана 10-та годишнина от вдигането на военноморския флаг на минен ловец „Цибър”. Празничният ден започна с ритуал по тържествено вдигане на националния флаг и флаговете за разцветяване на кораба.

Гости на тържеството бяха командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев, заместник-командирът на флотилия бойни и спомагателни кораби капитан I ранг Ваньо Мусински, офицери от формированията, дислоцирани в пункт за базиране Варна, адмирали и офицери от запаса, служили на кораба и във военния флот, съобщава Булфото.

 

В словото си командирът на кораба капитан III ранг Лъчезар Иванов очерта основните достижения и високото качество на изпълнение на поставените задачи през последната година, допринесли в най-голяма степен за спечелване на наградата „Най-добър корабен екипаж във Военноморските сили за 2018 година”.

Командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев поздрави офицерите, старшините и матросите и им благодари за ежедневния труд, който полагат за утвърждаване престижа на флотските миньори и издигане авторитета на Военноморските сили на Република България.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
471 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини