Бой със снежни топки, състезание с шейни и още много забавления на Витоша в неделя

  • 10 февруари 2019 08:31

  • 569
  • 0
Бой със снежни топки, състезание с шейни и още много забавления на Витоша в неделя
© Pixabay

Очаква ни слънчев и топъл ден. Можете да го прекарате на Витоша, защото за трета поредна година "София – европейска столица на спорта" организира Зимен семеен празник в местността "Офелиите".

От 11.30 до 13.00 ч. ще се организират няколко развлекателни зимни надпревари и активности – ски слалом за деца, семейна щафета с шейни, конкурс за направа на снежен човек, състезание по теглене на въже, конкурс за най-атрактивна визия на шейна и снежен карнавал.

По време на спортния празник ски и сноуборд учители ще направят демонстрации и ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си, съобщава БТВ.

Програмата предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни надпревари и викторини. На голямата поляна ще се организират игри, битка със снежни топки, теглене на въже, конкурс за най-добра визия на шейна, за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, за най-атрактивна ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни викторини с много награди и други.

Целта на празника е да се мотивират децата да се запознаят и да заобичат зимните спортове и забавления.

Последвайте канала на

Novini.bg
569 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини