Кметът на Гоце Делчев връчи подаръци на първото бебе, родено за 2019 година в МБАЛ „Иван Скендеров“

Кметът на Община Гоце Делчев връчи подаръци на първото бебе, родено за 2019 година в МБАЛ „Иван Скендеров“. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

Йоанна Коджаманова от Гоце Делчев е първото бебе, което се роди в МБАЛ „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев през 2019 година. Малката Йоанна е второто дете на семейство Гергана и Георги Коджаманови, а по-голямото ѝ братче Никола бе най-щастливо и нетърпеливо на днешното изписване на новороденото.

Бебето се роди на 3 януари 2019 г. сутринта с перфектни мерки – 3.200 кг тегло и дължина 50 см. Тъй като е първото дете, което се е родило в Гоцеделчевската болница след настъпването на новата година, то бе обект на голямо внимание.

На изписването му, освен щастливите роднини, присъства и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов.

Малката Йоанна получи за спомен медальон със знака на града. Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов връчи официално на родителите ѝ знака на града и парична сума, с която да бъде подпомогнато семейството.

Той пожела на семейството много здраве и щастие, а на работещите в АГ отделението на гоцеделчевската болница да се раждат много и здрави бебета.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет