Протестиращи се опитаха да нахлуят в сградата на КЕВР (видео)

  • 28 декември 2018 10:49

  • 2934
  • 4
Протестиращи се опитаха да нахлуят в сградата на КЕВР (видео)
© Novini.bg (архив)

Повече от час продължи протестът срещу увеличението на водата пред сградата на КЕВР в София.

Протестиращите се опитаха два пъти да нахлуят в сградата, но бяха възпрепятствани от полицията. Те настояваха председателят на КЕВР доц. Иван Иванов да слезе при тях или техни представители да участват в заседанието на Комисията.

Демонстрантите носеха плакат с надпис "Убивате ни с тока, водата и парното! И за въздуха ли ще плащаме?".

Комисията за енергийно и водно регулиране решава окончателно днес на закрито заседание каква ще е цената на водата и природния газ от 1 ануари 2019 г. Разчетите на регулатора сочат, че цените на ВиК услугите трябва да се повишат с до 10 на сто, а скокът на природния газ да е с около 3,5%.

По неофициална информация, цитирана от "Фокус", заседанието на Комисията също е приключило, а участниците в него са си тръгнали.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2934 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.12.28 | 13:09

4

ИМАТ ПРАВО ХОРАТА.ИНАЧЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРИЗОВАВАТ ДА НЕ СЕ ГОРЯТ ВЪГЛИЩА И ТВЪРДИ ГОРИВА,А ЦЕНАТА НА ТОКА ВСЕ НАГОРЕ ВЪРВИ.КОГАТО ИМА ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ,ТОГАВА ЩЕ СЕ СПРЕ ГОРЕНЕТО НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА.ХОРАТА ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАТ ,ЗАЩОТО С 200 ЛВ ПЕНСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА 120 ЛВ ТОК.ТРЯБВА И ДА СЕ ЯДЕ.

Непукист

2018.12.28 | 11:33

3

Първо ще заколя плешивия педал Иван Иванов. Ще го одера жив и ще се снимам, че си имам трофей. Ще му забия главата на кол и ще дабия кола ппед Народното събрание.
След това ще ида и ще застрелям в корема (за да мре бавно) тъпата тиква Бойко Борисов и ще го завлеча до забитата на кол глава, за да я види добре. И пак ще се снимам.
После ще хвърля по някоя и друга бомба по апартаментите на гъзолизеца Цветан Цветанов. Все ще е в някой от тях, че и със скапаното си семейство. На всяка гръмнала къща ще правя снимки.
Ех, каква Нова година ще е - мирна, кротка и благополучна.

С протести не става,

2018.12.28 | 11:27

2

седесарите имат проверена в действие реакция на протестите или както каза Винету тъпата Тиква: "ще викат, ще скачат, па ще им омръзне и ще се разотидат", анти-седесарска революция е спасението и Румен Радев начело на освободената държава.

Да протестират в Драгалевци

2018.12.28 | 11:21

1

СДС-мангалът Костов ни наложи седесарската демокрация, от там идват всички беди.

Добави коментар

Водещи новини