Дипломати от 60 държави се включиха в базара на Международния женски клуб в София (снимки+видео)

  • 02 декември 2018 14:10

  • 643
  • 0
 Дипломати от 60 държави се включиха в базара на Международния женски клуб в София (снимки+видео)
© Булфото

Дипломати от цял свят, сред които и 21 жени-посланички, се включиха в благотворителния базар на Международния женски клуб, който се провежда за 24-ти път в столицата.  

Официално лентата преряза доайенът на дипломатическия корпус Ахмед Ал Мадбух, посланик на Палестина заедно с част от жените-посланички. Организаторите на проявата Албена Джоунс и Никол Саймънс получиха поздравления от Малина Едрева, председател на културната комисия в Столична община. По-късно днес в проявата ще се включат със свои изпълнения Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева, Деси Андонова,Устата и музикантите от „Мехехе“.

В тазгодишното издание на Базара се включиха 60 държави от цял свят. Представителите на различните култури представят уникални ръчно изработени сувенири и облекла, характерни кулинарни шедьоври и разнообразна културна програма. Тази година за първи път в събитието участват и държави като Ватикана, Монако и Гватемала. Всички събрани средства на Базара ще бъдат дарени за социално значими български каузи.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
643 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини