Маринов напомни на посланиците на страните - членки на ЕС, че прозрачността е единственият начин за доверие

  • 15 ноември 2018 14:58

  • 379
  • 1
Маринов напомни на посланиците на страните - членки на ЕС, че прозрачността е единственият начин за доверие
© Пресцентър МВР

Министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, проведе среща с посланиците на страните - членки на ЕС, информираха от пресцентъра на МВР.

"Прозрачността е единственият начин да повишаваме доверието помежду си. Само заедно можем да решаваме проблемите. Всяка от страните ни има свои специфики. Общата ни цел е да работим за сигурността на ЕС, а решенията трябва да се вземат в рамките на широка дискусия - заяви министърът на вътрешните работи по време на среща с посланиците на страните - членки на ЕС", заяви министър Маринов.

Снимка: Пресцентър МВР

Приоритетите на министерството и постигнатите резултати по линия на борбата с незаконната миграция, граничната сигурност, противодействието на организираната престъпност и корупцията бяха тема на презентацията на министър Маринов. Домакин на срещата беше посолството на Австрия, държавата - ротационен председател на Съвета на ЕС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
379 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamat

2018.11.15 | 16:05

1

За някои страни представени там може би е прав, но да се напомня?! на стари демокрации за прозрачност, и то от страна на първо място по корупция, е меко казано глупост и проява на лош вкус!

Добави коментар

Водещи новини