Санкционират 26 шофьори в Сливен за нарушения по време на протестите

  • 14 ноември 2018 13:34

  • 644
  • 2
Санкционират 26 шофьори в Сливен за нарушения по време на протестите
© Булфото (архив)

Общо 26 собственици на автомобили ще бъдат санкционирани за нарушения по време на протестните действия в Сливен, съобщиха от ОД на МВР.

На 11 ноември по улиците на града премина протестно автошествие срещу високите цени на горивата и застраховките за автомобили. След 13 часа част от протестиращите са паркирали и изоставили автомобилите си по път II-53, в района на село Крушаре, в посока автомагистрала "Тракия". С това те са блокирали движението в двете посоки. След допълнителната намеса на полицията, автомобилите са били избутани от пътното платно и около 17 часа, движението е било възстановено. РУ-Сливен разполага със снимков материал и видеозапис, както на действията на протестиращите, така и на полицията, с цел да се избегнат спекулации.

Водачите на 26 автомобила, предизвикали затварянето на път II-53, ще бъдат издирени и спрямо тях ще бъдат взети съответните административно - наказателни мерки. Служителите на реда ще бъдат безкомпромисни към нарушителите на закона, към грубите нарушения на обществения ред и престъпленията по време на протестните действия, предупредиха от полицията, цитирани от БТА.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
644 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mishka

2018.11.14 | 15:31

2

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВА ДО ОТИДА НА РАБОТА ИЛИ ДА СЕ ПРИБЕРА ПРИ ДЕЦАТА СИ, БИЛ ТОЙ И НЕДОВОЛЕН ОТ СИСТЕМАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕ. Поздравления за полицията в Сливен. Ако аз спра на главен път, ще ме санкционират, а пък понеже те били протестиращи, видиш ли да не ги санкционират.

2018.11.14 | 14:26

1

Типична милиционерщина лишена от справедливост, обективност и целяща репресия на народа дръзнал да недоволства от феодалите. Нищо ново от 56г. насам.

Добави коментар

Водещи новини