Агитки хвърляли димки по майките на деца с увреждания

  • 14 ноември 2018 13:11

  • 1345
  • 2
Агитки хвърляли димки по майките на деца с увреждания
© Булфото (архив)

Заплахи към протестиращите майки на деца с увреждания, които вече близо месец настояват за оставката на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

,,Не може да толерираме насилието. На законен протест да дойдат агитки и да пуснат димки върху деца с увреждания, върху семейства, които са тук да защитят достойнството на цяла България, е недопустимо и саботаж спрямо нас. Сега текат публични и лични заплахи, че ще бъдем пребити. Дори на страницата ни се пишат подобни съобщения. Абсурдно е да посегнеш на деца и хора с увреждания'', обясни Вера Иванова, която е представител на протестиращите майки.

Пред Bulgaria ON AIR тя съобщи, че майките са уведомили органите на реда и очакват те да си свършат работата. Вера Иванова отбеляза още - майките са дочули, че става дума за агитки, които са близки до партия "Атака".

Тя бе категорична, че е срамно, ако наистина "държавата се държи на лице като Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16".

Иванова подчерта, че майките продължават да отстояват своите права и не ги е страх. По думите ѝ няма кой да ги спре, защото е заложено бъдещето на децата им.

Днес е 24-ият пореден ден, откакто майките протестират. И тази вечер те излизат на нов протест, който ще започне пред Министерския съвет.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1345 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Петър

2018.11.14 | 13:43

2

На тези протести, ще си покажем всичката простотия! Ако вместо крещим по кръстовищата, по добре пред къщата на виновника Костов който продаде нефтохим. Нямаме рафинерия държавна за да се намеси на пазара.Каква пазарна цена като всичко е в ръцете на Златев и шайка!

2018.11.14 | 13:28

1

БСП - ще ви оправи, ще ви даде ,,всичко'' - заплати по 3000 евро, апартаменти и нови коли. Ако не щат -ДПС ще ви даде ,,всичко'' ............вие сега само викайте по улиците и чакайте да ви дадат

Добави коментар

Водещи новини