Кунева искала 300 000 гласа от Доган, той я срязал

  • 07 юни 2011 17:34

  • 1015
  • 0
Кунева искала 300 000 гласа от Доган, той я срязал
© Булфото

Според източници на Bulgaria News, цитирани от БЛИЦ наскоро бившите партньори от Тройната коалиция Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от са се срещали, за да обсъждат предстоящите президентски и местни избори.

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от отказал с аргумента, че Кунева е еврочиновничка, а не политик. Освен това тя не поема ясни политически ангажименти, отсякъл Сокола.

Когато научила за отказа, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обяснила, че на нея не й трябва явната подкрепа на ДПС.

„Няма защо да е открито, просто да ми дадат едни 300 000 гласа", заявила тя, твърдят източници от обкръжението на експремиера Сакскобургготски.

„Това е маниерът на Кунева - никога да не казва и показва намеренията си открито, винаги да действа „зад фасадата". Преди тя успешно използва Царя, Сергей Станишев и Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, за да стигне до Брюксел, сега ще се опита да използва целия български народ, за да се върне на бял кон в Брюксел", коментира пред национален всекидневник главният редактор на Bulgaria News Соня Колтуклиева. Според нея стремежът на бившата еврокомисарка е да си направи национална кампания с послания към Европа - затова са всичките й напъни да бъде надпартийна, общонационална и общоприета кандидатура.

Това е посланието, което трябва от София да стигне до европейските столици с една едничка цел - да й послужи като старт за бъдещо позициониране на висок и доходен пост в някоя от европейските институции.
В Америка тази ситуация се нарича "уин-уин" ( двойно печеливша). Ако стане президент на България - добре, ако не - още по-добре. Ще превърне България в свой трамплин към света.

Десислава Станева
1015 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини