Илиан Тодоров дари лакомства на сираците от приюта в Нови Хан (снимка)

  • 07 ноември 2018 14:24

  • 560
  • 0
Илиан Тодоров дари лакомства на сираците от приюта в Нови Хан (снимка)
© Областна управа - София

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров дари на дома за сираци “Св. Николай” в с. Нови хан лакомства. Лакомствата са осигурени от Лена Гайдарска – президент на Международното висше бизнес училище в гр. Ботевград, което е единственото висше училище в областта, по линия на международното партньорството на ВУЗ-а с други университети, съобщиха от администрацията на областния управител.

Областна управа на Софийска област и МВБУ имат много добро сътрудничество в контекста на побратимяването на областта с региони от други страни. Начало на сътрудничеството беше поставено с Университета Хубей, провинция Хубей, Китай. На събитието присъстваха заместник-областните управители Николай Борисов и Николай Николов и израелският бизнесмен Менаше Раджив.

Отец Иван разказа историята на приюта. В момента него има 50 човека. Областният управител и гостите посетиха и храма „Св. Троица“ в двора на приюта.

“Смятам, че правиш нещо уникално и се надявам много хора да тръгнат по твоите стъпки”, заяви Тодоров, а 70- годишният отец Иван си пожела Господ да му даде още години, за да помага на сираците.

Владимир Василев
560 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини