Майките на деца с увреждания: Протестът ни е граждански

  • 06 ноември 2018 15:21

  • 809
  • 2
Майките на деца с увреждания: Протестът ни е граждански
© Булфото (архив)

Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" заявяват, че протестът с искане за оставка на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 има граждански характер и морални основания.

Те посочват това в своя позиция по темата. "Всяка политическа сила, която смята нашето становище за основателно, може да окаже подкрепа на искането ни за оставка. Но нито една политическа сила не бива да си въобразява, че ще гради развитието си на гърба на нашето искане, което е видно желание и на 81 на сто от българските граждани", заявяват майките от "Системата ни убива". Според тях спекулациите по тази тема обслужват единствено възможността на Симеонов да остане на поста си.

Майките от иницативата допълват, че "отношението на български държавен служител към суверена, изисква уважение и диалог. Министерски съвет не е място, където човек тепърва да бъде превъзпитаван".

Родителите на деца с увреждания и други граждани ще протестират днес за шестнадесети пореден ден с искане за оставка на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
809 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.06 | 16:19

2

Кого мислите, че будалкате?За всички е ясно, че сте инструмент на турците и комунистите в борбата им са сваляне на правителството. Впечатлен съм от неморалната ви постъпка да помъкнете и болните деца по политическите си протести. Знайте обаче, че ако падне ГЕРБ, пари няма да видите.

Mu

2018.11.06 | 16:09

1

Не само физиономията му е циганска. Бих му забил един, не за да го заболи, а като знак за справедливост. Защото гражданският морал и на Цветанов, Бойко , или който и да е политик липсва.
Няма чест, няма достойнство, няма лоялност.
Време е за дела!!!!!

Добави коментар

Водещи новини