Цветанов присъства на откриването на нова спортна площадка в Пещера (снимки)

  • 30 октомври 2018 13:23

  • 540
  • 0
Цветанов присъства на откриването на нова спортна площадка в Пещера (снимки)
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства днес на откриването на нова многофункционална спортна площадка в ОУ “П.Р.Славейков“ в гр. Пещера. На откриването присъстваха още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова, областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов и кметът на община Пещера Николай Зайчев.

Спортната площадка  включва в себе си игрище за футбол с изкуствена настилка, игрище за баскетбол, фитнес на открито и маси за тенис. Проектът е на стойност близо  270 000 лв., дарение от „Биовет“ АД Пещера. Общината е финансирала изготвянето на проекта.

„Днес най-щастливи са децата, техните учители и родители. Това съоръжение е пример за отношението на „Биовет“ АД  и бизнеса към обществеността в Пещера, където са инвестирани милиони левове за подобряване на средата на живот на техните работници. Днес повече от всякога трябва да съхраняваме това, което се гради“, каза по време на откриването Цветанов. Той благодари на кмета на община Пещера за доброто сътрудничество между администрацията и бизнеса и призова децата от ОУ „П.Р.Славейков“ да спортуват активно и да пазят  това, което е създадено, за може и следващите поколения да се радват на тази придобивка.

Дни преди да отбележим Деня на народните будители, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пожела на младите спортисти силна и успешна учебна година, спортни постижения, да уважават своите учители и да останат близки приятели със своите родители.

Кметът на Пещера Николай Зайчев дари почетен плакет на изпълнителния директор на „Биовет“ АД Ангел Желязков с приза „общински дарител“.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини