Представители на световни интернет гиганти ще изнасят бизнес лекции във Варна

  • 08 октомври 2018 14:39

  • 552
  • 0
Представители на световни интернет гиганти ще изнасят бизнес лекции във Варна
©

Над 60 представители на световни интернет брандове ще изнесат лекции и ще споделят своя опит по време на предстоящата високотехнологична конференция за дигитализацията на бизнеса и обществения сектор "Innowave Summit 2018", която ще се проведе на 19 и 20 октомври във Варна. Съорганизатори на събитието са Сдружението с нестопанска цел в обществена полза "Български Бизнес Форуми" /ББФ/ и община Варна, с подкрепата на министерството на икономиката на България и Европейската стартъп мрежа. По думите на кмета на крайморския град Иван Портних участието си в конференцията е потвърдил и българският еврокомисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

"Innowave Summit 2018" ще представи иновации в сферата на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната реалност, изкуствения интелект, нано технологиите, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия, посочи Димитър Василев от ББФ. По думите му конференцията ще събере над 2 хиляди души от цял свят. Василев посочи, че целта на събитието е преди всичко да бъде създадена благоприятна среда за развитие на бизнеса в сферата на дигиталните технологии, да се видят тенденциите, както и да се обменят успешни бизнес модели и развитие на брандове.

Конференцията може да бъде от особена полза за българските малки и средни фирми, допълни Николай Петканов от ББФ. Той припомни, че броят им у нас надхвърля 380 хиляди, но над 60 процента изобщо не присъстват в интернет пространството.

Последвайте канала на

Нора Виткова
552 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини