Убитата журналистка била жена на крупен бизнесмен и собственик на телевизия ТВН

Жестоко убитата журналистка от Русе Виктория Маринова е била съпруга на бизнесмена и собственик на телевизията ТВН Свилен Максимов, в която тя е работела.

Кабеларката е дъщерно дружество на телекомуникационното дружество Нетуоркс. Компанията има кабелна мрежа с няколкостотин хиляди абонати и е най-големият регионален доставчик на тв съдържание в Североизточна България.

Максимов и Маринова са се развели през февруари тази година. До тогава тя се е занимавала с кабелния бизнес на фирмата -майка. След това тя се мести в телевизия ТВН, където освен тв водещ на две предавания е била и изпълнителен директор. След развода двамата са запазили нормални отношения и между тях не е имало скандали, съобщава Offnews.

Журналистите от ТВН са потресени от жестокото убийство, но по съвет на адвокат в момента не дават изявления. За престъплението има заподозрени, а версията то да е свързано с професионалните ангажименти на Маринова е най-невероятната, категорични са нейни близки. Темата на последното ѝ предаване "Подиум" е за аферата "Джи Пи Гейт", но реално става дума за интервюта с разследващите журналисти Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на и Атила Биро, а не за допълнителни разкрития по темата. Разговорите с двамата дори не са водени от Маринова, а от неин колега.

Тв водещата най-вероятно е била следена от убиеца си. Тя е спазвала стриктен режим за тренировки и всеки ден е тичала по един и същ маршрут. Предполага се, че той я е издебнал в момент когато наблизо не е имало хора. Двете основни версии са жестокото убийство да е извършено от страст или от психопат.

В по-ранните си години Виктория е участвала в конкурси за красота, канена е да представя дрехите на фирми за модни облекла. По нейна инициатива са провеждани множество благотворителни акции в помощ на деца и други каузи.

Коментари

 1. 2018.10.20 | 19:47
  Бившия и мъж е хамстер,една глава по къс от нея.Тия са злобни копелета.Кака се е праснала някъде и тоя е полудял.А цигането е само воблер.
 2. 2018.10.08 | 15:53
  Циганин, те ходят по храстите и там се облекчават, а може би, не е ... има си спец ченгета, ама дали истината на бял свят ще излезе, не ми се ВЕРВА
 3. 2018.10.08 | 13:51
  Ако бяха я убили засегнати от разследването мафиоти нямаше да оставят генетичен материал навсякъде. и да я обият с такава жестокост. В такива случаи се плаща на наемен убиец, който просто я гръмва. Ако е убита от ревност пак нямаше да има генетичен материал. Прилича на някой без акъл. Освен, ако убиецът е толкова умен, че нарочно го е инсценирал по този начин, но пак не мога да си обясня ген. материал.
 4. 2018.10.08 | 11:19
  Ясно е като бял ден, че убийството е дело на сексуален психопат. Вероятно убийството не е единичен случай, а е част от серия случаи, за които полицията мълчи, за да не всява паника в Русе и околностите.
  1. 2018.10.08 | 13:39
   А защо да не е, от засегнати в разследването мафиоти !?
 5. 2018.10.08 | 13:07


  #GPGate #ГепиGate. Всичко е свързано, само овчиците си блеят и не виждат какво се случва. Гледайте още БГ Новини и Телевизия.. Добре Ви промиват мозъчетата. #Овчици.
 6. 2018.10.08 | 12:38
  Няма какво да се заблуждавате, убийството е 100% ревност или просто изнасилство с убийство.
 7. 2018.10.08 | 11:33
  Психопат не може да й знае режима на движението всеки ден .Версията ев мнението на колегите й ,свързано с професионалните ангажименти .Там е заровено кучето и никъде другаде
  1. 2018.10.08 | 11:51
   Повечето психопати правят точно това. Психопат не означава луд дето ходи по улиците и си говори сам. Напротив те са доста интелигентни и преценяващи хората, обикновено са и доста харизматични хора
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет