ГЕРБ с позиция относно ремонта на "Графа"

  • 04 октомври 2018 17:04

  • 4717
  • 6
ГЕРБ с позиция относно ремонта на "Графа"
© Novini.bg (архив)

В София екипът на кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска реализира едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „Граф Игнатиев“. Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта. Затова и искането на оставка, затова че се работи, от партиите „Демократична България“ и ДСБ, е обикновена политическа истерия.

Такава позиция изразиха от ПП ГЕРБ относно строителните дейности около столичната улица ,,Граф Игнатиев''.

Скандално е да сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София. Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти. Ако трябва да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „Демократична България“ да каже от личен пример срещу колко панелни апартамента в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина.

Ето защо от ГЕРБ-София категорично не приемаме никакви поучения и съвети от хора, които са доказали своята арогантна управленска немощ. На колегите от „Демократична България“ препоръчваме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да спечелят мнозинство и тогава да дават или реализират управленски решения. За всички нас е ясно, че сегашната истерия е само част от предизборната им кампания. За тях цветът на паветата по ул. „Граф Игнатиев“ няма значение, се посочва още в позицията на ПП ГЕРБ.

Владимир Василев
4717 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
бай Хой

2018.10.04 | 19:39

6
Парите идвали по европрограма, гледах сега по новините, е щом са от Европа, заначи да ги прилапаме и всичко след ремонта гробница. Да ама от Европа ни дават, защото и ние всяка година плащаме по 500 мил евро членски, като еврочленка, значи не са от Европа, а пак от нашия джоб...Ей боклуци, сверете си часовниците, да не събудите народа, защото ще ви изколи до девето коляно..
Оп

2018.10.04 | 18:27

5
Парите с които е ивършен ремонта са собсвеност на Суверена на България. Така, че всеки който е Суверен на България има право да контролира, да коментира и да изисква отговорност за свършената работа. Това, че си спечелил някакви избори не те прави безконтролен. Изборите са методика посредсвом която Суверена на България назначава своите служители на работа.
kolxo

2018.10.04 | 18:25

4
Да, всички знаем какво беше преди ремонта - нормална улица. Сега след похарчените милиони не става за ходене. Същите кардци сте, като червените, само с друга боя сте боядисани. Всичките сте маскари.

2018.10.04 | 18:24

3
а имат ли позиция за турбо-обира на ктб или всички партии облажиха здравата и заметоха всичко и само чакат да мине давността...!!??!?!

2018.10.04 | 18:02

2
Гербаджийска долна лъжлива пасмина !
Ей, тъпанари!

2018.10.04 | 17:48

1
А идете да видите кво л**но са изтропали тъмнозелените "работници"

Добави коментар

Водещи новини