Микробилог обясни може ли една храна, която се произвежда в Англия и в България, да бъде абсолютно еднаква

  • 14 септември 2018 08:13

  • 1590
  • 0
Микробилог обясни може ли една храна, която се произвежда в Англия и в България, да бъде абсолютно еднаква
© Pixabay

Европарламентът прие вчера доклад, с който призна официално наличието на разлики в качеството на продуктите, които се предлагат в страните от Източна и Западна Европа. До края на годината Европейската комисия трябва да излезе със законодателно решение за прекратяване на порочната практика.

Припомняме ви, че новината вчера съобщи във Фейсбук първо евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

"Няма как храна, която се произвежда в Англия и храна, която се произвежда в България, да бъде абсолютно еднаква. Хубавото в цялата ситуация е, че по този начин правителствата биват насърчавани за повече комуникация с неправителствените организации. Освен това държавите от Източна Европа ще бъдат принудени да обърнат повече внимание на безопасността и качеството на храните", коментира в студиото на "България сутрин" микробиологът Сергей Иванов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1590 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини