Патриотите от ВМРО с шествие в Благоевград по случай Илинденско-Преображенското въстание

  • 01 август 2018 12:45

  • 790
  • 0
Патриотите от ВМРО с шествие в Благоевград по случай Илинденско-Преображенското въстание
© Пресцентър ВМРО

Походът по традиция е на 2 август (четвъртък) и ще бъде предвождан от българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО - БНД Ангел Джамбазки и областния координатор за региона, народен представител от ПГ „Обединени патриоти“ и заместник-председател на партията Атанас Стоянов. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Шествието ще започне в 16.30 ч. от паметника на Тодор Александров, ще премине по ул. „Тракия“ и ще завърши на площад „Македония“ с поднасяне на венци пред паметника на Гоце Делчев. На мероприятието ще присъстват още председателят на ВМРО – БНД, заместник министър-председател по обществения ред и сигурност и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, народните представители от ПГ „Обединени патриоти“ и членове на националното ръководство на ВМРО - БНД Александър Сиди и Борис Вангелов, общински съветници, кметове, членове и симпатизанти.

На официалната церемония от 17.00 ч. рамо до рамо ще застанат българският и македонският министър-председатели Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Зоран Заев. Това ще е първото съвместно честване на емблематичната за общата история на България и Македония дата, организирано по идея на Патриотите от ВМРО.

Под патронажа на вицепремиера и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от 18.00 ч. в кино „Синемакс“ ще бъде представен филмът на Мария Цветкова „Помни войната 1915 - 1918“. Входът е свободен.

Последвайте канала на

Владимир Василев
790 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини