Каракачанов открива международната изложба за отбранителна техника "Хемус - 2018"

  • 29 май 2018 09:30

  • 1200
  • 0
Каракачанов открива международната изложба за отбранителна техника "Хемус - 2018"
©

Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността ще открие утре, 30 май, 13-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус - 2018”, която ще се проведе от 30 май до 2 юни 2018 г. в Международния панаир в град Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МО.

Церемонията по откриването ще започне в 11.00 ч. пред Палата 3 на Международния панаир – Пловдив. Преди откриването на „Хемус - 2018“, от 10.00 ч. в зала „Пресклуб“ на панаирния град заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков ще даде пресконференция, в която ще участват и представители на Министерството на икономиката и на организационния комитет на изложението.

Международната изложба „Хемус - 2018” се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и се организира от фондация „Хемус - 95“. Тази година провеждането на изложбата ще бъде съпътствано от международна научна конференция, която е включена в календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, заседание на Индустриалния форум, както и демонстрационни стрелби на полигона „Змейово“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1200 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини