Вандали унищожиха детска площадка (снимки)

  • 21 май 2018 15:19

  • 1062
  • 0
Вандали унищожиха детска площадка (снимки)
© Община Смолян

Вандалските прояви в областния град продължават. След като Смолян беше засаден с цветя, гледката като тази на измъкнатите от кашпите цветя до Съдебната палата е обичайна. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. Независимо, че Община Смолян обяви, че дава безплатно разсад, по-добре е явно да се измъкват цветята.

За пореден път обект на нападение е детската площадка в Кетевска махала в "Райково". След като миналата година беше изкъртен баскетболният кош, и бяха повредени съоръженията по площадката, община Смолян ги ремонтира. Сега пейките са зверски изпочупени, по-скоро от тях има само останки, премахната е и част от оградата, а кошчето за боклук е изкъртено и откраднато. Миналата година ръководството на община Смолян занимава и полицията с този проблем, а гражданите живеещи там нямаха спомен кой може да го е извършил. Площадката беше ремонтирана и сега пак е в ужасно състояние. На една от снимките се вижда как изглеждаше и може да се сравни.

Снимка: Община Смолян


Възмутително е как не се пази това, което е направено в полза на хората. Община Смолян се обръща за пореден път с призив към гражданите да подават сигнали за подобни вандалски прояви и да не бъдат безразлични към тях, защото в това имущество са вложени парите на всички данъкоплатци.

Всички тези случаи могат да се определят като примитивизъм, простотия и безхаберие, за които плащаме всички.

Десислава Станева
1062 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини