Вижте къде спират водата в София утре

  • 08 май 2018 09:48

  • 5719
  • 0
Вижте къде спират водата в София утре
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 май 2018 г. (сряда), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево село“ жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Дойран“, ул. „Хайдушка гора“, ул. „Царево село“, ул. „Кюстендил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царево село“, ъгъла с ул. „Смърч“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Уилям Гладстон“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до площад „Славейков“ , площад „Славейков“;
- ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Уилям Гладстон“, ъгъла с ул. „Рачо Димчев“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод във вилна зона „Беликата“ до резервоар „Кокаляне“община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Беликата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на входа на вилна зона „Беликата“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад“ ж.к. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Овчаренски водопад“ № 2, ул. „Перперикон“ №7, №8 и №9 и ул. „Маричини езера“ № 15.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Овчаренски водопад“ №2.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“ ж.к. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- бул. „Русалийски проход“ от ул.“Банат“ до ул. „Козяк“;
- ул. „Козяк“ от ул.“Русалийски проход“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“, ъгъла с ул. „Русалийски проход “.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яребична планина“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яребична планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яребична планина“, ъгъла с ул. „Калиманци “.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бойчо Бойчев“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бойчо Бойчев“ от №25 до №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев “№31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Веселина Спасова
5719 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини