Проговори пострадалата полицайка на мача Левски-ЦСКА

Единствено пред "Хоризонт" проговори пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от бомбичка, хвърлена от фен по време на мача "Левски" - ЦСКА миналата сряда.

Зашева обясни, че вече е по-добре, възстановява се и инцидентът не е успял да я пречупи. Тя благодари на колегите и близките си, които през цялото време са били до нея и допълни, че е готова отново да охранява подобни мероприятия: "Възстановявам се. Аз съм получила достатъчно подкрепа от близките си, от колегите си. Благодарение на тях се чувствам добре и се възстановявам бързо. Имам подкрепа от абсолютно всички. Това е част от работата ни. Ние охраняваме всякакви мероприятия. Случката не ме е пречупила. Чувствам се добре психически. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си задължения и с предишния си живот. Колегите ми са неотлъчно до мен. Те са незаменими“.

На въпрос какво би казала на феновете и изобщо на хората, които проявяват агресия по стадионите, Зашева отговори: "Инцидент като този променя съдбите на хората. В тази ситуация може да се озове всеки - дете, случаен гражданин, дори близък на този, който хвърля бомбичката".

Коментари

 1. 2018.04.24 | 16:57
  Достоен коментар на достойна полицайка! Браво!
 2. 2018.04.24 | 16:57
  Да беше пукнала тази подлога на властта! Смърт за Ушев!
 3. 2018.04.24 | 09:10
  Достоен коментар на достойна Патка...Браво
 4. 2018.04.23 | 20:11
  Разстрел за изрода !!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет