Майката на близнаците от Пловдив не е упражнявала насилие, гипсов орнамент ги е ударил

  • 22 февруари 2018 08:33

  • 15909
  • 1
Майката на близнаците от Пловдив не е упражнявала насилие, гипсов орнамент ги е ударил
©

Късно снощи майката на близнаците от Пловдив беше освободена от ареста. Според полицаите няма данни за домашно насилие, което да е упражнено от страна на майката към децата.

След извършен оглед в апартамента на семейството е установено, че гипсов орнамент се е стоварил върху едното момченцето, след което е ударило и момиченцето.

Социалните служби обаче са на мнение, че действителността е друга. Те твърдят, че агресия е имало, тя е била подбудена от случка в личния живот на 38-годишната жена, което е рефлектирало върху отношението към децата.

Социалните служби в Пловдив вече обявиха, че ще търсят приемно семейство за децата, близки или роднини, които да поемат грижата за тях, след като се възстановят.

Личният лекар на семейството пък твърди, че близнаците са с лека форма на Детска церебрална парализа, но последният преглед, който той им е направил е бил преди година. По думите на доктора, когато децата са ходели на посещения, това се е случвало в компанията на двамата родители, съобщи Bulgaria ON AIR.

Последвайте канала на

Десислава Станева
15909 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.22 | 18:44

1
Новини бг вас трябва да ви осъдят и да платите солидна глоба защото обърквате хората, въртите си гз като курви!

Добави коментар

Водещи новини