Девета санирана сграда получи Акт 16 в община Тетевен

  • 10 февруари 2018 14:12

  • 1068
  • 1
Девета санирана сграда получи Акт 16 в община  Тетевен
©

На 8 февруари бе подписан Акт 16 за установяване годността за ползване на строеж на още две сгради в община Тетевен. Това са блоковете: „Обединение“ и блок „144“ вх. „Е“ и вх. „Ж“, които бяха сред първите одобрени за саниране сгради, но поради обжалване на обществената поръчка, бе забавено и изпълнението на строително-ремонтните дейности.

Документът бе подписан от кмета на Общината д-р Мадлена Бояджиева, зам.- областният управител на Ловеч – Бойко Пъдарски и останалите длъжностни лица, които отговарят за осъществяването на строежа /строителен надзор, изпълнител и т.н./.

Присъстващите отидоха и на място, за да видят как е извършено санирането и да се запознаят с детайлите около изпълнението на обектите.

Така през 2018 г. общият брой на сградите получили удостоверение за въвеждане в експлоатация и разрешение за ползване е девет. От изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност, на територията на община Тетевен, успяха да се възползват около 400 апартамента, а броя на живеещите в обновените сгради е над 1000 души.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1068 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
срещу един МИЛИАРД ЛЕВА

2018.02.10 | 19:32

1
И ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ ДО ЕДНА ГОДИНА. ТОВА Е ГРОБ.

Добави коментар

Водещи новини