Две отличия за дирекцията на НП "Пирин" и нейните служители

  • 03 януари 2018 15:27

  • 721
  • 1
Две отличия за дирекцията на НП "Пирин" и нейните служители
© Булфото (Архив)

Две отличия заслужиха дирекцията на Национален парк /НП/ "Пирин" и нейните служители в края на миналата година, съобщиха от дирекция на парка в Банско.

Директорът на Национален парк "Пирин" Росен Баненски получи награда в категория "Партньорство с националните и природни паркове".

Отличието е от Българския туристически съюз за съвместната дейност на парковата дирекция с хижарите на туристическите обекти на БТС на територията на парка.

Второто отличие за дирекцията на НП "Пирин" е от Института по публична администрация /ИПА/. За втора поредна година ИПА организира проучване, което включва самооценка на администрациите по показатели за учеща организация. Самооценката е извършена чрез онлайн въпросник, който активно се прилага в организации от държавния и частния сектор в много страни по света.

В самооценката са участвали близо 1300 служители от 70 централни териториални администрации в България. Между тях са 25 централни и осем териториални структури на централни администрации. Въз основа на резултатите от самооценката ИПА е изготвил рейтинг на учещите администрации за 2017 г.

БТА
721 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Слу

2018.01.03 | 16:32

1
Случайно съвпадна с новините за лифта!

Добави коментар

Водещи новини