Два тира закъсаха на пътя Лясковец – Долна Оряховица

  • 26 януари 2012 15:29

  • 1552
  • 0
Два тира закъсаха на пътя Лясковец – Долна Оряховица
© Булфото

Два товарни автомобила са закъсали на пътя Лясковец – Долна Оряховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Въведена е забрана за движение на тежкотоварни автомобили, над 10 тона по пътищата в цялата страна. Забраната е в сила до подобряване на метеорологичните условия и пътната обстановка в страната. Движението на товарни автомобили през Прохода на Републиката продължава да се осъществява с вериги, без ремаркета и полуремаркета.

Непочистен е пътят Лясковец – Долна Оряховица. По трасето има закъсали два товарни автомобила и движението се осъществява в едната лента. Към момента няма данни за други затворени пътни участъци на територията на областта. Движението се осъществява при зимни условия. Няма информация и за населени места без ток и вода. Почистваща техника от област Сливен ще оказва съдействие откъм Твърдица на двете семействата, които изчакват в хижа „Чумерна” пътят до хижата да бъде разчистен.

Всички граждани, на които не се налага да пътуват, да си останат вкъщи, съветват от „Пътна полиция” – Велико Търново. При наложително пътуване да се тръгва с подготвени за зимни условия автомобили, запасени с топли дрехи и заредени батерии на мобилни телефони

Последвайте канала на

1552 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини