Не започвайте нищо ново и важно по време на ретроградния Меркурий

  • 25 ноември 2017 15:08

  • 10191
  • 0
Не започвайте нищо ново и важно по време на ретроградния Меркурий
© Pexels

От 3 до 23 декември Меркурий - планета на търговията, комуникациите и пътуванията, ще бъде отново ретроградна. Не е много приятен феномен в края на годината особено след като много от нас трябва да избират подаръци за приятели, колеги и роднини. Ето защо е по-добре да направите всички необходими покупки преди или след ретроградността на тази планета. Но ако решите все пак да купите подаръци на ретро Меркурий, е по-добре да отдадете предпочитание на нечупливи предмети. Например това може да бъде шампанско, бонбони, кукла и т.н.

При закупуването на подаръци най-добре е да се проверяват, да имат гаранция, ако става въпрос за домакински уреди и електроника, и пазете касовите си бонове.

Ретро Миркурий създава сериозни препятствия пред реализацията на нашите желания. Добре е в това време да не започвате нищо ново и важно за вас, но можете да работите спокойно за довършване на започнатото. Проектите, започнали по това време, неизбежно ще се развият по друг план, не така както сте предвиждали.

Освен това в зависимост от вашите намерения за месец декември няма да е подходящо сключване на договори, водене на преговори, купуване на техника и транспортни средства, не е подходящо да сключвате брак (след това често се стига до разводи), не е подходящо за оперативни намеси (с изключение на спешните случаи), за важни запознанства.

За тези, които са решили да се бракосъчетават и не могат да отложат сватбата, наели са и са предплатили ресторанти, остава възможността да сключат брак преди това, а да остане само провеждането на сватбеното тържество.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10191 0

Свързани новини

Водещи новини