Алекси Стратиев с предложения за спешни мерки за "Тригълника на смъртта"

  • 20 ноември 2017 08:25

  • 2675
  • 0
Алекси Стратиев с предложения за спешни мерки за "Тригълника на смъртта"
©

"В Ловеч загиналите са се удвоили за 4 години - от 16 на 34. Хората, които отговарят за този пътен участък, наречен "Триъгълникът на смъртта", би трябвало да се досетят да предприемат мерки, а не премиерът да им решава проблемите". Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR бившият директор на КАТ Алекси Стратиев.

Припомняме ви, че за по-малко от денонощие 11 души загинаха и 28 бяха ранени при три пътни катастрофи край Микре, Сопот и Български извор.
 

11 души загинаха, 28 бяха ранени за по-малко от денонощие при трите пътни катастрофи край Микре, Сопот и Български извор.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-11-20/za-4-godini-dvoyno-poveche-zaginali-v-lovech-za-speshni-merki-zove-aleksi-stratievi
 

Алекси Стратиев предлага като решение на проблема  да има техника, която сама да контролира движението в региона. Тя би могла да се случи много по-бързо, стига да има средства, тъй като Ловеч не разполага с достатъчно полицаи, които да следят движението в опасния участък, обясни той.

 

Десислава Станева
2675 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини