Николай Нанков отива на визита в Русе

  • 20 ноември 2017 07:39

  • 923
  • 0
Николай Нанков отива на визита в Русе
© Булфото (Архив)

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е ще посети област Русе днес.

Това съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Визитата му ще започне от град Бяла в 10.00 часа, където министърът ще провери ремонтните дейности на Беленски баир на главен път Ι-5 Русе – ГКПП "Маказа".

В 11.00 часа в сградата на Общината Нанков ще проведе работна среща с кмета на Русе Пламен Стоилов и с народни представители от региона. С тях ще бъдат обсъди важни за града инфраструктурни обекти.

В 11.45 часа при жп прелеза на речна гара до ул. „Мостова” министърът ще присъства на първата копка на обект за обществен отдих по крайбрежната ивица в района на жп прелеза на речна гара до ул. „Мостова”.

В 12.15 часа министърът ще посети кръговото кръстовище при бул. „Придунавски” и бул. „Фердинанд”. Там той ще провери напредъка на изпълнението на строително-монтажните работи по проект „Интегрирана система за градски транспорт на град Русе – етап 2”.

В 14.30 часа регионалният министър ще посети блок „Русия” в града, където ще се срещне с представителите на Сдружението на собствениците.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
923 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини