Осигурява се допълнително транспортно обслужване на автобусна линия 505

  • 29 юни 2017 21:41

  • 4669
  • 0
Осигурява се допълнително транспортно обслужване на автобусна линия 505
© Novini.bg

На 30 юни и на 1 и 2 юли се осигуряват допълнителни автобуси, които ще се движат по маршрута на автобусна линия 505 - от площад "Орлов мост" до парк музей "Врана", съобщи пресцентърът на Столичната община.

Автобусите ще тръгват от площад "Орлов мост" в 19.00 и 19.15 часа, а от от парк музей "Врана" ще има два автобуса в 22.00 часа. Автобусите ще спират на следните спирки двупосочно: "Орлов мост" - посока Национален стадион "Васил Левски"; хотел "Плиска"; МБАЛ "Света Анна"; "МС Цариградско шосе".

От Столичната община съобщават, че ще има и промяна на движението заради реконструкцията на водопровод и канализация по южното пътно платно на бул."Сливница" при ул."Антим I". Затова от 00.00 часа на 3 юли до 24.00 часа на 26 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по две ленти от северната част на южното пътно платно на бул."Сливница" - между ул."Отец Паисий" и ул."Антим I", и се закрива BUS лентата на бул."Сливница" - между ул. "Отец Паисий" и ул."Софроний Врачански".

Движението на превозни средства ще се извършва в южните две ленти от южното пътно платно на бул. "Сливница" - между ул."Отец Паисий" и ул."Антим I". Заради ремонт на бул."Асен Йорданов" до 04.00 часа на 30 юни се забранява влизането на пътни превозни средства по бул."Асен Йорданов" - между площада на Авиацията и бул."Шипченски проход".

Мая Йорданова
4669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини