Мишо Александров стартира кампания в подкрепа на бездомните животни

  • 12 януари 2012 08:07

  • 4484
  • 1
Мишо Александров стартира кампания в подкрепа на бездомните животни
©

Звездата на Лудогорец Михаил Александров е решен да докаже, че сред родните футболисти има и такива, за които дискотеките и скъпите автомобили не са най-важното в живота.

Юношата на ЦСКА положи основите на благородна инициатива, насочена към спасяването на бездомни животни. Мишо и приятелката му Деница Стоянова - подгласничка в конкурса Мис България'2011, са се заели с нелеката задача да популяризират организацията Animal Rescue Sofia, която се грижи за стотици изоставени домашни любимци.

Идеята на двамата е да спечелят за каузата колкото се може повече популярни личности и с тяхна помощ да направят специална фотосесия, облечени с фланелки, на които е изобразено логото на организацията.


Мишо и Деница са се срещнали с ръководството на приюта в Долни Богров и са получили тяхното одобрението за инициативата. По всяка вероятност фотосесията ще бъде заснета в началото на март, когато националът ще бъде в България. Както е известно, дотогава Александров и колегите му от Лудогорец ще се подготвят в чужбина за втората половина от сезона.



"Надявам се да съберем между 10 и 15 известни личности, които да се включат в кампанията. В самата фотосесия ще участват и кученца от приюта в Долни Богров. После ще започнем да продаваме специално изработените фланелки и картички, като всички събрани средства ще бъдат предоставени на Animal Rescue Sofia", обясни един от най-талантливите български футболисти.


Последвайте канала на

sportal.bg
4484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.24 | 21:59

1
Евала, благодарен съм, че има и добри хора, като сватъл лъч в жестоката действителност!

Добави коментар

Водещи новини