Искат оставката на кмета на "Младост"

  • 13 юни 2017 21:14

  • 7363
  • 2
Искат оставката на кмета на "Младост"
© Булфото

Общинският съветник от Реформаторския блок Стефан Марков поиска оставката на районния кмет на „Младост“ Десислава Иванчева с мотива, че вотът на доверие към нея от страна на гражданите е изчерпан, предаде БНР.

По-рано днес част от инициативните комитети, издигнали Иванчева за кмет, снеха доверието си от нея. „Районът не върви на добре, въпреки това, че застанахме зад г-жа Иванчева. Вече 7 месеца районната администрация просто не тръгва, не заработва добре, дори напротив - има пълен хаос... и г-жа Иванчева не прави нищо, за да защити каузите, за които беше избрана там“, заяви общинският съветник Воислав Тодоров от Инициативния комитет „За Зелен Младост“.

Опровержение на отказа от подкрепа направи друга гражданска организация. „Това идва от определени хора, които явно, техните лични амбиции, намерения и планове не са се сбъднали, а и може би, намесата на инвеститорите, които вече не могат така свободно да си разиграват коня и да строят навсякъде в Младост“, каза д-р Николай Георгиев от Обществения съвет "Дружба" 2.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7363 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
противна

2018.04.18 | 04:37

2
Ако можеше и кучето от гледане касапин да е станало,та така и тази кметица ,,,

2018.04.18 | 04:37

1
Тежка е царската корона особено когато е носена от паж в случая.Много бързо тази женица се сдуши с герберовите консуматори в СО и започна да си показва истинското лице

Добави коментар

Водещи новини