Запълват дупките по улиците в Кърджали

  • 24 април 2017 15:08

  • 733
  • 0
Запълват дупките по улиците в Кърджали
© Булфото

От днес започват кърпежите на уличната мрежа в Кърджали след зимния сезон. Това каза кметът Хасан Азис в първото издание на LIVE формата "Ти и кметът" във Фейсбук.

В пряка връзка с гражданите на общината той обясни, че дейностите започват в участък от уличната мрежа пред Бърза помощ, за които в общината са постъпили множество сигнали.

Кметът посочи също, че за ремонт на уличната мрежа са предвидени 200 хил.лв., а общината ще се опита да осигури още 280 хил.лв. За цялата 2017г. са предвидени и 635 хил.лв. за ремонт и рехабилитация на общинската пътна мрежа. За ремонти в детски градини и училища, планираните средства са 609 500 лв.

Цялата инвестиционна програма на общината за настоящата година е в размер на 1,5 млн.лв., които ще се инвестират в инфраструктура в града и селата.

По време на първото излъчване на "Ти и кметът" той подчерта, че очакването му от формата е по-близка и ефективна връзка с гражданите, а във всяко издание да има поне по една добра новина и решен поставен от гражданите проблем.

Нора Виткова
733 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини